Serres-politismos.gr

Ημερολόγιο Πόλεως - Σέρρες

 Μουσική - Θέατρο - Κινηματογράφος - Εκθέσεις - Μηχανοκίνητος Αθλητισμός - κ.α. 


παρουσιαση βιβλιου του Κωστα Κρομμυδα

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public Σερρών Public Serres

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Μη με λησμόνει

την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στις 19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσει η ηθοποιός Καλλιόπη Ευαγγελίδου και η οικονομολόγος Εβελίνα Τσιαπάρα.

παρουσιαση  βιβλιου του Κωστα Κρομμυδα

 

Είπαν για το Μη με Λησμόνει:

“Ένα βιβλίο που από την αρχή ως το τέλος του σε κρατάει «αιχμάλωτο » των εξελίξεων, της υπέροχης πλοκής, και των εικόνων που ζωντανεύουν σαν ταινία στα μάτια σου.. “

Τζένη Μπαλατσινού

“Γοητευτικό, απρόβλεπτο, συναρπαστικό και ανακουφιστικά γνώριμο ύφος που σε προκαλεί να αφεθείς στην ιστορία, να βουλιάξεις στην πλοκή, να ζήσεις τις στιγμές, να συμμετάσχεις σε κάθε απόφαση, να ανατρέψεις κάθε σκηνή, δινοντας το δικό σου τέλος, τη δική σου λύση σε κάθε δράμα.” Κατερίνα Γκαγκάκη

“Ανάμεσα σε ταξίδια και τρελά ωράρια έβρισκα διέξοδο στις σελίδες του «Μη με λησμόνει» Άκουγα τις μουσικές έβλεπα τις εικόνες μύριζα, ακουμπούσα… Ένα βιβλία που απήλαυσα με όλες μου τις αισθήσεις.”

Γιώργος Θεοφάνους

 

Σύντομο βιογραφικό (http://www.kostaskrommydas.gr/)

κρομμυδας

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα Η ζωή που έλειπε, που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα Ογκρέσα, από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Το 2014 τού απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.

Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER και στη δραματική σχολή ΠΡΟΒΑ. Το 2013-14 δίδαξε «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

Επίσης διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5.

Αρθρογραφεί στο infokids.gr και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί γράφοντας άρθρα με το περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς» και την εφημερίδα Real News.

 

 

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.

social network social network social network